Acid (Nathan van der Gunst)
quote

Acid (Nathan van der Gunst)

De Verschilmaker van Daan Hazeleger

Acid is een Belgische youtuber die heel veel soorten verschillende video’s maakt. Soms gaat het over nieuws, soms een reactie video en soms een game video.

Zijn YouTube account heet nu ACID 2 dat komt, omdat zijn eerste account gewoon Acid heette, maar zijn account heeft toen drie strikes gehad en is daardoor geblokkeerd. Heel veel verschillende Belgische andere youtubers hadden iets tegen hem, maar ik vind het dan wel heel goed dat hij zo hard doorzet. Hij geeft niet op met zijn YouTube account. Hij zet door.

Ik vind hem zelf leuk, omdat hij heel erg druk is en dat ben ik zelf ook. Dat komt allebei door ADHD. Ik vind zijn humor ook heel leuk. Hij is ook heel positief en dat vind ik erg belangrijk.

 

@daan_hazeleger

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI