Ariana Grande
quote

Ariana Grande

De Verschilmaker van Fleur Hendriksen

Mijn verschilmaker is Ariana Grande, persoonlijk luister ik al sinds 2014 naar Ariana, en support ik haar ook. Ik vind haar zo sterk persoon, echt iemand waar je tegenop kan kijken. Ze heeft heel veel meegemaakt onder andere de aanslag op haar concert in Manchester waar 22 fans en de ouders van fans zijn overleden. Dit vond ik heel heftig ook omdat ik een week voor de aanslag ook bij een concert van haar was in Amsterdam.

Toen heeft ze een benefiet concert gegeven en interviews gedaan waar ik ook veel aan had, zo zie je ook dat een bekend persoon geen ‘perfect’ leven heeft en ook worstelde met dingen.

Ook is Ariana een feminist en LGBTQ supporter, ik vind het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat je elkaar goed behandeld.

Daarnaast doneert ze veel geld aan goede doelen en mensen die het nodig hebben en gebruikt ze haar sociale media platform voor belangrijke dingen zoals verkiezen in Amerika en laat ze haar stem horen.

Ariana heeft ook haar eigen make-up lijn ‘’R E M  Beauty’’ , de producten zijn dierproefvrij en veganistisch vriendelijk , dit vind Ariana ook heel belangrijk.

Ik vind dat Ariana een hele sterke vrouw is, een echt rolmodel en iemand waar je echt tegenop kan kijken.

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI