Chrissy Chlapecka
quote

Chrissy Chlapecka

De Verschilmaker Esmeralda Thomas

Chrissy Chlapecka is een Amerikaanse TikTok-persoonlijkheid, activist en muzikant. Ze is voor mij een verschil maker, omdat ze een voorstander is voor LHBTI+ rechten, BLM, sekswerk, abortus rechten en vrouwenrechten.

In haar TikToks straalt ze heel veel zelfvertrouwen uit en motiveert ze al haar fans om hunzelf te zijn en “zero-fucks” te geven.

Telkens als ik haar tegen kom op TikTok word ik erg gelukkig en hoor ik graag haar motiverende woorden. De manier hoe ze de woorden overbrengt vindt ik erg vermakend en ook best grappig. Na het bekijken van haar filmpjes krijg ik heel vaak een zelfverzekerdheid-boost.

Met haar eerste single “I’m So Hot” is Chrissy in de muziekwereld gestapt. Ze heeft binnen 3 dagen al meer dan één miljoen streams op Spotify. De inspiratie achter het lied is een stuk serieuzer dan je misschien had gedacht. Na een onzeker en bitter verleden heeft ze het nummer “I’m So Hot” als een soort liefdes brief geschreven. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor anderen die worstelen met zelfvertrouwen en eigen waarden.

“Laat niemand je zeggen dat minder bent.”

“Het leven is te kort om te voor ándere mensen te leven. Leef voor jezelf en heb wat lol.”

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI