Sara Hetharia-Holle
quote

Sara Hetharia-Holle

De verschilmaker van Roxy Hetharia

Mijn verschilmaker is mijn oma van 86 jaar, omdat ze altijd voor iedereen klaarstaat, heel gastvrij en behulpzaam is. Bij ons in de familie is het een gewoonte om elke vrijdagavond, ook al wonen velen niet meer in de buurt, met z’n allen bij opa en oma te eten. Vroeger was opa altijd de kok, maar sinds opa is weggevallen, heeft oma dit overgenomen. Ook heeft oma de Tweede Wereldoorlog meegemaakt. Ze is daarna als 15 jarig meisje met de boot naar Nederland gekomen en heeft daar in kamp Tungelroy en later kamp Vught (in de barrakken) gewoond en vanuit daar is ze met haar gezin naar de Molukse woonwijk in Culemborg verhuisd. 

Om de verhalen te horen over wat ze allemaal heeft meegemaakt, en om te zien hoe sterk ze nog steeds is, maakt dat ze voor ons allen een groot voorbeeld is. Een echte doorzetter!

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI