Maan de Steenwinkel
quote

Maan de Steenwinkel

De Verschilmaker van Amy van Westereng

Ik had eerst niet zo heel veel met Maan. Af en toe luisterde ik een keertje naar haar muziek maar verder niks, maar haar liedjes vond ik altijd wel mooi, omdat er in veel ook een boodschap zit verstopt, zoals in ‘’Ze huilt maar ze lacht”. In dit liedje kon ik mij wel vinden en is zij wel een voorbeeld voor mij geworden. Ook omdat zij met een hoop dingen zo mooi en goed omgaat, wat ik ook graag zou kunnen.

Toen ik een poosje geleden een video voorbij zag komen, ben ik hem eigenlijk nooit vergeten en zie je eigenlijk wat een goed hart Maan heeft en hoe bijvoorbeeld meer artiesten zo kunnen zijn zoals zij omgaat met alle mensen en niet oordeelt hoe ze zijn. Daarom vind ik haar een voorbeeld voor mij en is zij mijn verschilmaker.

Instagram: @amywesterneng

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI