Nova
quote

Nova

De Verschilmaker van Danïel van Rossum

Nova is een meid die mij licht heeft gegeven in een zware tijd. Iemand die mij geleerd heeft om van mijzelf te houden. Dat je interesses niet uitmaken, zolang jij je er goed bij voelt en zolang jij gelukkig bent is het oké. Dat de norm geen #@%! uitmaakt. Door haar heb ik me voor het eerst in mijn leven vrij gevoeld. Ondanks haar donkere kledingstijl was ze bij veel mensen een lichtpuntje. Ze was een van de zorgzaamste personen die er maar was. Daarom heb ik haar gekozen. Ondanks dat ze zelf dacht dat het niet zou uitmaken, zijn er toch veel mensen voor wie ze het verschil gemaakt heeft. 

Noof, ondanks dat je er niet meer bent, zijn er zoveel mensen die jij in het leven beter hebt gemaakt. Voor mij zal je altijd het verschil maken. Er gaat geen dag voorbij dat ik en anderen je niet missen.  

Expositie Technovacollege

Expositie Technovacollege

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI