Layla Alizadah
quote

Layla Alizadah

Verschilmaker Brabant

Vierentwintig jaar geleden vluchtte de familie van Layla Alizadah uit Afghanistan. Layla bleef in eerste instantie als pasgeborene achter bij een oom en tante, maar kwam een paar jaar later alsnog naar Nederland. Ze kan zelf weinig herinneren van Afghanistan, maar heeft een verhaal geschreven over het verhaal van haar zus “In haar schoenen”. In dit verhaal wordt je meegenomen in het vluchtverhaal van het gezin. Een heel meeslepend verhaal.

Met haar als Verschilmaker maken we een koppeling met het ochtendprogramma, waar de basis ook is verhalen delen met elkaar. Get Together for Freedom brengt mensen in contact met elkaar: ‘gewone’ festivalbezoekers met mensen die (een deel van hun) leven niet in vrijheid hebben doorgebracht. We gaan op zoek naar verschillen en overeenkomsten, met behulp van een cultureel en interactief programma, dat zorgt voor wederzijdse interesse in elkaar, in elkaars achtergrond en elkaars cultuur.

Verschilmakers

Verschilmakers

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI