Bewonersbijeenkomst op donderdag 16 februari 2023

17/02/2023

Bewonersbijeenkomst op donderdag 16 februari 2023

Op 16 februari werd op het kantoor aan de Niemeijerstraat 1 een bewonersbijeenkomst georganiseerd. Ofwel; een speciale inloop- en informatieavond waar iedereen binnen kon lopen om de plannen en activiteiten voor 2023 te horen. Er was uitgebreid de mogelijkheid om vragen en/of tips te delen met de organisatie en betrokken partners. Deze worden de komende tijd zorgvuldig behandeld in de aanloop naar 4 en 5 mei. Hieronder kunnen we al enkele updates geven:

  • De zwanen
    Tijdens het Bevrijdingsfestival Gelderland zullen de zwanen worden afgeschermd, zodat zij een veilige plek hebben om op 5 mei te verblijven. Hierdoor komen bezoekers van het festival niet in aanraking met de zwanen. 
  • Kidsprogrammering
    Na de bewonersbijeenkomst en dergelijke input, hebben we de mogelijkheden opnieuw bekeken. Er bleek extra mankracht beschikbaar te zijn om de programmering op te zetten. Hierdoor is er voor iedereen wat te doen! We zijn o.a. bezig met het regelen van een mini-circus en een schminkartiest. Zo hebben kinderen ook een speciale dag! 

Er is gesproken over de indeling van de stad en de diverse podia met programma onderdelen, maar ook het veiligheids- en mobiliteitsplan. Ook werd ingegaan op de toekomstvisie, waarin herdenken, bevrijding en vrijheid nauw met elkaar verweven zijn.

Kon je niet aanwezig zijn, maar zou je tóch jouw ervaring willen delen?
Neem gerust contact op via contact@wageningen45.nl.

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI