Informatie voor ondernemers

Ondernemen tijdens het Bevrijdingsevent
 
Tijdens het Bevrijdingsevent in Wageningen zijn er veel activiteiten in Wageningen, deze worden georganiseerd door Wageningen45 en/of door lokale ondernemers. We willen natuurlijk dat iedereen de vrijheid voelt om op een eigen manier het verschil te maken en deel te nemen aan het koesteren van de vrijheid. 
 
Wil je als ondernemer bijdragen aan het Bevrijdingsevent en heb je nog niet eerder een standplaats, horeca-initiatief of foodtruck geëxploiteerd? Kijk dan onder deze link op welke manier je als ondernemers onderdeel kan zijn van het event. Je vindt meer informatie over de wijze van inschrijven en de mogelijkheden en onmogelijkheden. 
 
Voor een indicatie van de gedetailleerde informatie vind je als voorbeeld  hier de voorwaarde van 2024.
 
Heb je al eerder samengewerkt met Wageningen45? Dan krijg je een uitnodiging om aan te schuiven bij de informatiebijeenkomsten. Mocht je deze niet hebben ontvangen, mail dan even naar contact@wageningen45.nl 

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag en verkorte jaarrekening 2023 / ANBI publicatie 2023

 

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI