Nieuwe directeur Wageningen45

05/10/2020

Nieuwe directeur Wageningen45

Thera Westerhoud (1968) is vanaf september de nieuwe directeur van het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945, beter bekend als Wageningen45. Ze is de opvolgster van Rudy de Jager, die deze zomer afscheid nam.

Westerhoud heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van (internationale) events onder andere voor KLM, de Museumvereniging en het Allerhande Kerstfestival. Zij zal leiding geven aan een klein team medewerkers, stagiair(e)s en honderden vrijwilligers, die samen met partners in de samenleving invulling geven aan de unieke combinatie van herdenken, vieren en educatie in Wageningen, Stad der Bevrijding.

Westerhoud over haar aanstelling: “Samenwerking en verbinding, daar draait het om. Dat voor elkaar krijgen op het juiste moment, met de juiste mensen en de juiste middelen, is een kunst. Goede synergie maakt de noodzakelijke samenwerking tussen alle partijen en mensen beter en effectiever. Samen met de gemeente Wageningen staan wij voor de uitdaging om niet alleen voor 2021 weer een passend programma te presenteren, maar vooral ook om samen vooruit te denken en te definiëren in welke vorm we de vrijheid in de toekomst gaan herdenken en vieren.”

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag en verkorte jaarrekening 2023 / ANBI publicatie 2023

 

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI