Help kinderen in nood, steun Save The Children en #MaakHetVerschil

01/05/2024

Help kinderen in nood, steun Save The Children en #MaakHetVerschil

We leven in een uitzonderlijke tijd. De oorlogen in Oekraïne en in Israël & Palestina zijn voor velen een nieuwe situatie waarbij het begrip ‘vrijheid’ heel voelbaar onder druk staat. Juist daarom is het herdenken van strijd, het koesteren van de vrijheid én het vinden van de Verschilmakers van nu belangrijker dan ooit! Met de uitgebreide programmering en campagne streeft Wageningen45 ernaar zoveel mogelijk mensen te raken met de vrijheidsboodschap vanuit het thema medemenselijkheid. In solidariteit met Oekraïne en Israël & Palestina. Vrijheid: jij maakt het verschil! 

Steun Save the Children

Vanuit het thema ‘medemenselijkheid’ roepen we op 4 & 5 mei alle bezoekers op om ook het verschil te maken en een donatie te doen aan ‘Save the Children’. Deze hulporganisatie helpt kinderen in nood, waar ook ter wereld. Zo ook in Oekraïne, Gaza maar Save The Children staat ook klaar om te helpen in Israël zodra deze vraag gesteld wordt. Hun opvatting: aan alle kanten van de oorlog is de jongste generatie het slachtoffer. Kinderen vormen de toekomst van onze vrijheid en verdienen daarom extra aandacht! In de stad staan digitale schermen, hangen posters en vind je flyers bij informatiepunten met daarop een QR-code naar de actiepagina. Hier kun je eenvoudig een donatie doen aan Save the Children, indien je dit kunt missen. Alle beetjes helpen, samen maken we het verschil! 

Steun nu!

 

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI