Nieuwe horeca manager

08/12/2021

Nieuwe horeca manager

Vanaf 1 oktober jl. wordt het projectbureau van Wageningen45 versterkt door horecamanager Casper Bijl. Hij gaat zich bezighouden met de exploitatie van horeca en begeleiding van initiatieven voor 4 en 5 mei 2022. Welkom Casper!

“Het organiseren van events maakt me echt blij! Daarnaast vind ik het een eer om ervoor te mogen zorgen dat Wageningen45 en de Wageningse ondernemers er samen voor zorgen dat we nog vaak en veel mogen genieten van een event op 4 en 5 mei.”

Over Casper

Casper Bijl, een geboren en getogen Wageningse (zo heet dat). “Ik woon dicht bij het centrum van Wageningen met mijn lieve partner en 3 kinderen en geniet van al het moois dat het provinciale metropool dat Wageningen is, te bieden heeft. Vanaf mijn middelbare school ben ik al druk in de weer met organisatie, muziek, kunst en cultuur en dat vond zijn uiting in de horeca. Begonnen als hulp in de garderobe en via omzwervingen in binnen- en buitenland als ondernemer aan het werk gegaan. Met veel plezier in het ondernemen bij zowel de gastronomische kant als de eventkant van de horeca, waarbij het opzetten van activiteiten voor een groter publiek toch wel de meeste voldoening geeft."

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag en verkorte jaarrekening 2023 / ANBI publicatie 2023

 

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI