SENA Artiesten op Bevrijdingsfestival Gelderland 2023

12/04/2023

SENA Artiesten op Bevrijdingsfestival Gelderland 2023

De line-up voor het talentvolle SENA Performers Stage is bekend!

Maak kennis met de artiesten! Tape Toy, Rens, Jaïr & Ome Uncle, FUZZY TEETH, Babs en Loupe zetten het podium op z’n kop! De SENA Performers Stage biedt een extra podium voor talentvolle musici die de kans krijgen om hun muziek te presenteren aan een groot publiek. Rock, Oldschool R&B, Indiepop, Rap en nog veel meer genres zijn hier te vinden!

Wij vroegen hen om in een paar zinnen te verwoorden wat 'vrijheid' voor hen betekent:

Tape Toy
"Vrijheid betekent voor ons dat je kan zijn wie je bent, ongeacht huidskleur, van wie je houdt, gender of politieke voorkeur. 
En dat we bevoorrecht zijn iedere dag muziek te mogen en kunnen maken met elkaar in een land waar onze vrijheid wordt beschermd."

Antony namens FUZZY TEETH
"Beetje gek verhaal, maar eerder deze week heb ik een dakloze man ontmoet uit Ukraine. En na zijn verhaal gehoord te hebben en hem zijn oorlogswond zien te verschonen in een steegje, zag mijn quote er ineens heel stom uit. Vrijheid is niet alleen dat ik lekker mijn ding kan doen en zelf mijn leven kan inrichten. 

Vrijheid is complexer dan ik me ooit kan voorstellen. Het is de onderste steen van de djenga toren van zelfontwikkeling. 

Op die steen bouwen we onbewust onze dromen, ambities, toekomstplannen en alles waar wij dagelijks mee bezig zijn hier in Nederland.
Haal de steen weg en alles valt om. Het enige wat er dan nog toedoet is overleven.

De ontmoeting was erg indrukwekkend en hierhoor voel ik me een beetje ongekwalificeerd om een goeie gevatte  uitspraak hierover te doen."

Rens, Jaïr & Ome Uncle
“Vrijheid betekend zelf kiezen hoe je dag er uit ziet (wij kiezen voor een feestdag)” ❤️

Ben jij benieuwd naar deze talenten? Kom dan naar het SENA Performers Stage op 5 mei, je vindt ze op het Parkeerterrein Straelenstoren West!

Deel dit online

Delen op TwitterDelen op FacebookDelen op WhatsApp

Wageningen45

Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 (Wageningen45) is een platform voor vrede en vrijheid en heeft ten doel het herdenken van de capitulaties, vieren van de verkregen vrijheid en aandacht te vragen voor de wereldwijde vraagstukken van Vrede, Vrijheid en Veiligheid vanuit Wageningen, Stad der Bevrijding.

Wageningen45 is een culturele ANBI:
Jaarverslag & Verkorte Jaarrekening 2022 / Publicatieplicht ANBI-status 2021

Activiteiten

Contact

Postadres
Postbus 1
6700 AA Wageningen

Bezoekadres
Niemeijerstraat 1
6701 CL Wageningen

0317 – 492522
contact@wageningen45.nl

Privacyverklaring

Wageningen45 InstagramWageningen45 TwitterWageningen45 Facebook

© Copyright Wageningen45 - ANBI